Donatie

Fathers House Ministries is volledig afhankelijk van giften. We kunnen elke vorm van donatie dus goed gebruiken. Wil je het werk binnen Fathers House Ministries financieel ondersteunen? Dit kan door via onderstaand formulier in te vullen en via iDeal te betalen.

Namens Fathers House Ministries bedankt!

[wc_quick_donation]

Word FHM parter en ondersteun maandelijks het werk van Fathers House Minstries

Wist je dat het ook mogelijk is om partner te worden van Fathers House Ministries? Dat je deel kunt zijn van onze achterban? Een achterban die gelooft in de bediening van FHM. We zijn op zoek naar partners die door de bediening van FHM gezegend zijn en ons van harte willen ondersteunen.

Daarnaast bidden we regelmatig voor jou als partner van FHM. Tevens versturen we regelmatig een bemoedigende partner mail. En eenmaal per jaar willen we een partnermeeting houden, waarbij jij dan van harte welkom bent.

We geloven dat de zegen die op FHM rust ook jouw leven niet onberoerd zal laten. We geloven dat je deel wordt van iets dat God meer en meer geweldig gaat gebruiken.

Ik wil partner worden van Fathers House Minstries

Als partner maak jij het mede mogelijk dat dit werk voortgezet en uitgebreid kan worden. Als genoeg mensen b.v. financieel mee willen dragen kunnen wij ons focussen op bedienen, daar waar de Geest ons leidt. Om nog velen te bemoedigen, uit te dagen en te helpen om in hun roeping en identiteit te wandelen.