Definitie van FHM.

Mensen worden in onze diensten vaak sterk aangeraakt door de Geest van God. Diep verdriet komt boven. Herstel in beschadigde emoties wordt ervaren. De Liefde en de genade van een Vader die hen omhelst. Mensen beginnen zichzelf te zien zoals God hen ziet e.d.

Ik merk dat op basis daarvan vaak gedacht wordt dat we als FHM een pastorale bediening zouden zijn. Vaak willen mensen dan langskomen voor een gesprek om te praten over alles dat er is gebeurt in hun verleden. Als we daar soms ja op zeggen, dan worden verwachtingen meestal niet ingevuld en raken mensen teleurgesteld.

In onze diensten is het de Heilige Geest die doet wat Hij doet. Vaak gaat het woord regelrecht naar daar waar de issues zijn. Dit doen we niet door gesprekken en door het toepassen van psychologie en/of pastoraat in welke vorm dan ook. Daar zijn andere bedieningen weer heel erg goed in. Maar door de profetische zalving die rust op dit huis.

FHM is een profetische bediening. Wij willen mensen helpen om hun echte identiteit te vinden. Wandelen in bestemming is daarvan een automatisch gevolg. Deze twee zijn n.l. onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het is goed dat jij en anderen weten wie je bent. Ook als bediening.