Ondersteun het werk van Fathers House Ministries

Fathers House Ministries is afhankelijk van giften. De bediening en (kantoor)werkzaamheden voor en achter de schermen, worden op vrijwillige basis gedaan.  Jouw bijdrage maakt het voor ons mogelijk om dit alles te doen en daar te gaan waar de Geest ons leidt. Je kunt partner van de bediening worden, maar eenmalig doneren is ook mogelijk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we vele mensen kunnen uitdagen, bemoedigen en helpen in hun bestemming te wandelen.

Ik wil eenmalig doneren

Word Partner

Wist je dat het ook mogelijk is om partner te worden van Fathers House Ministries? Dat je deel kunt zijn van onze achterban? Een achterban die gelooft in de bediening van FHM. We zijn op zoek naar partners die door de bediening van FHM gezegend zijn en ons van harte willen ondersteunen.

Daarnaast bidden we regelmatig voor jou als partner van FHM. Tevens versturen we regelmatig een bemoedigende partner mail. En eenmaal per jaar willen we een partnermeeting houden, waarbij jij dan van harte welkom bent.

We geloven dat de zegen die op FHM rust ook jouw leven niet onberoerd zal laten. We geloven dat je deel wordt van iets dat God meer en meer geweldig gaat gebruiken.

Ik wil partner worden van Fathers House Minstries

Als partner maak jij het mede mogelijk dat dit werk voortgezet en uitgebreid kan worden. Als genoeg mensen b.v. financieel mee willen dragen kunnen wij ons focussen op bedienen, daar waar de Geest ons leidt. Om nog velen te bemoedigen, uit te dagen en te helpen om in hun roeping en identiteit te wandelen.